Редактор: e-mail: Кадър бТВСлужебният кабинет е силен експертно. Хората в него имат

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВСлужебният кабинет е силен експертно. Хората в него имат
Коментари Харесай

Вигенин, БСП: Служебното правителство е правителство на промяната

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Служебният кабинет е мощен експертно. Хората в него имат солидна биография, солидно обучение, тези, които са по-младите, са с по-малка професионална биография, и аз в действителност считам, че несъмнено основава почит кабинета. А вторият значим детайл е, че в него виждаме хора, които са свързани и биографично, и политически с лявото и дясното. Много ми наподобява на един кабинет, подобен, какъвто би могъл да бъде основан в 45-ото Народно заседание, каквото то не можа да направи, само че може би по някакъв метод и увещание на партиите, че предстоят нови избори. Предстои ново Народно заседание, в което е допустимо отново да сме в сходна обстановка и че все пак след идващите избори би трябвало да се направи един доста по-сериозен опит за разговор и за основаване на държавно управление на смяната, каквото смятам, че е и служебното, при всичките упования, че въпреки всичко неговата съществена задача е да приготви изборите. 

Това сподели Кристиян Вигенин от Българска социалистическа партия в " Лице в лице " по бТВ.

Макар и с къс живот, този кабинет има всички пълномощия на един парламентарно определен кабинет, а рестриктивните мерки му са само поради това, че няма опция, няма Народно заседание, което вероятно да одобри оферти за актуализация на бюджета. От тази позиция опциите му за маневриране са по-малки, само че той си е пълностоен кабинет и ние чакаме от Българска социалистическа партия да не се занимава единствено с подготовката на изборите, а да вземем за пример да се ангажира с ограничения във връзка с здравната рецесия, ограничения във връзка с задаващата се икономическа рецесия, финансовите проблеми сякаш стартират да излизат към този момент на повърхността, ловко прикривани в последните месеци. Кабинетът би трябвало с изключение на тези неща, да се опита най-малко да стартира един развой на обзор, бих го нарекъл ревизирано един обзор на всички тези въпроси, които възникваха през годините към ръководството на ГЕРБ. Например по какъв начин са правени състезанията за пътищата и автомагистралите и така нататък, сподели още Кристиян Вигенин, който е някогашен външен министър. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР